Digitala byrån

Ny sajt åt organisationen Unga Reumatiker

2018/05/03

Unga Reumatiker är en ideell organisation som arbetar aktivt för barn, ungdomar och unga vuxna med reumatisk sjukdom. Organisationens vision är att alla unga reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar. De driver opinion och påverkansarbete för unga reumatikers rättigheter i samhället. De anordnar läger och arrangerar lokala aktiviteter och har ett ambassadörsprogram med stödkompisar. Genom Unga Reumatikerfonden arbetar de också med insamling till forskning som rör reumatisk sjukdom hos barn, ungdomar och unga vuxna.

Vi fick chansen att utveckla en ny sajt åt Unga Reumatiker. Tillsammans ville vi skapa en modern sajt som gav medlemmar och andra besökare en positiv känsla av gemenskap och möjligheter. Det var också viktigt att alla olika aktörer (medlemmar, anhöriga, givare, skolor, politiker med flera) skulle hitta all information på ett enkelt sätt.

Vanligtvis designar och utvecklar vi sajterna helt från grunden och anpassade efter varje kund, men här fanns ett önskemål från Unga Reumatiker om att använda ett så kallat WordPress-tema som är framtaget just för välgörenhetsorganisationer, WordPress-temat Charity is Hope. Med utgångspunkt i detta tema har våra designers och utvecklare skapat ett så kallat child-theme där de har anpassat design och funktioner utefter Unga Reumatikers önskemål och behov.

Besök gärna sajten och se det fina resultatet: https://ungareumatiker.se/

Grattis till Unga Reumatiker och teamet bakom lanseringen!

 

Relaterade nyheter

Ny sajt åt filmbyrån Populate

Populate är en prisbelönt kommunikationsbyrå för film. En filmbyrå med samlad kompetens inom kommunikation, storytelling, filmproduktion och spridning. Fokus ligger på att skapa filmer som berör…