DOKTORN

Sveriges mest kompletta medier inom hälsa, medicin och välbefinnande på webben och i väntrums-TV.

Annonsera

Kunskap som behövs

DOKTORN finns där du behöver det, när du behöver det – online och i väntrummen i form av väntrums-TV. När man har frågor om hälsa, och medicin ska man lätt kunna hitta korrekt och lättförståelig information, snabbt. Vår väntrumstjänst är högkvalitativa och uppskattade hos såväl läsare som patienter och vårdpersonal. För vårdens väntrum har väntrums-TV en månadskostnad men då ingår också all service runtomkring.

Hög trovärdighet

År efter år har vi fått högsta betyg när det kommer till trovärdighet, läsförståelighet och att man just hittar det man söker. Det är ett betyg på att det vi gör, det gör vi rätt. Vi slutar aldrig att utvecklas och söker hela tiden nya väntrum där väntrums-TV kan skapa en mer givande, kunskapsstärkande väntan. Att ha DOKTORN väntrums-TV i väntrummet visar på ett engagemang från mottagningen och en omtanke om besökaren som sitter och väntar.

Något för alla, alltid

Medicin och hälsa är områden som intresserar, berör och engagerar, ständigt. Som en av landets största aktörer inom medicin och hälsa tar vi vårt ansvar på största allvar. Vi kvalitetssäkrar materialet och skapar en trygg miljö oavsett om man sitter och söker sig fram digitalt, väntar på ett läkarbesök eller är anhörig. Det finns alltid något för alla och målet är att öka kunskapen om medicin och hälsa.

DOKTORN.COM

DOKTORN.com är en av landets största sajter inom hälsa, medicin och välbefinnande. Sajten har hög trovärdighet och är en naturlig kanal för den som är intresserad av att hitta kunskap om olika sjukdomar samt läsa mer om hälsa och välbefinnande. Det finns även lokala sajter i Danmark, Norge och Finland.

VÅRA VÄNTRUMSTJÄNSTER

För vårdens väntrum erbjuder vi tjänster som uppskattas av såväl patienter som vårdpersonal. Vårt mål är att informera, underhålla och engagera dina patienter, vilket samtidigt ger en kortare upplevd väntetid.

Genom tjänsten väntrums-TV kan ni nå ut med aktuell information till patienterna. Er information blandas med ett underhållningspaket med dagsfärska nyheter, sport och väder för att bibehålla patienternas uppmärksamhet.