Digitala byrån

Uppdaterad sajt åt BioGaia

2018/02/28

BioGaia är ett innovativt svenskt hälsoföretag och världsledare på probiotika. Företaget har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla, marknadsföra och sälja probiotiska produkter och BioGaias produkter säljs idag i drygt 90 länder.

Vi på Digitala byrån är glada att jobba med BioGaia och tillsammans har vi tidigare tagit fram sajterna Biogaia.se och Biogaia.com. Vi jobbar också med kontinuerlig digital utveckling av BioGaia och som ett led i detta har vi nu lanserat en uppdaterad sajt. I kontakten med våra kunder är långsiktighet och löpande förvaltning alltid viktiga bitar och vi jobbar därför mycket med löpande uppdateringar och förbättringar.

En utmaning för BioGaia är att företaget använder sin sajt för kommunikation med flera olika målgrupper – konsumenter, hälso-och sjukvårdspersonal, investerare, media och partners. Ett mål med sajten är därför att ha fokus på konsumenten men samtidigt också en tydlig målgruppsindelning av innehållet på sajten.

Se resultatet här: Biogaia.se

Relaterade nyheter

Ny sajt åt filmbyrån Populate

Populate är en prisbelönt kommunikationsbyrå för film. En filmbyrå med samlad kompetens inom kommunikation, storytelling, filmproduktion och spridning. Fokus ligger på att skapa filmer som berör…