Nyheter

Läkare och vårdmaktsprofil till styrelsen i Add Health Media

2017/06/16

Add Health Media AB (AHM) får nu kompetens inom vårdprofession och vårdpolitik. Specialistläkaren och vårdentreprenören Tobias Perdahl går nu in som delägare och tar plats i företagets styrelse.

Tobias är ett välkänt namn inom makteliten i vården genom Vårdmaktpodden som är välbesökt av de styrande inom vården. Tobias är specialist i internmedicin och har tidigare varit medicinsk chef för akutmottagningen på Karolinska sjukhuset samt även managementkonsult på Boston Consulting Group. Tobias arbetar idag som Chief Medical Officer på Aleris X.

– Med AHMs starka medier som når både patienter och vårdpersonal ser jag möjligheter att utveckla helt nya digitala tjänster som kan vara till nytta både för vården och patienterna. Närmast ser jag en stor potential för utbildning av läkare online i kombination med de nya e-hälsolösningarna som nu äntligen kommer med stora steg och där vi i Norden intar en särposition i världen med digitalisering av sjukvård, säger Tobias Perdahl.

Tobias tar plats i AHMs styrelse tillsammans med grundaren Johan Bloom, affärsängeln Lars Lindgren, e-hälsoentreprenören Anna Dalgaard, medieprofilen David Sandström samt VDn Brodde Wetter.

– Tobias kommer med erfarenhet och kunskap inom medicin och akutsjukvård samt hur framtidens vård kommer att bedrivas. Vi utvecklar hela tiden nya vägar att kommunicera med vårdpersonal och patienter, men även att köpa in oss i lovande företag. Här har Tobias god insyn kring vad som kan behövas på kort liksom på lång sikt, säger Brodde Wetter, VD på AHM.

För mer information kontakta:

Brodde Wetter, VD, Add Health Media AB, [email protected], 0707-997872

Tobias Perdahl, [email protected], 070-602 45 23

Johan Bloom, affärsutveckling, Add Health Media AB, [email protected], 0733-648490

Relaterade nyheter

Add Health Media fördubblar säljteamet och stärker upp organisationen

Bakre raden från vänster; Pontus Ström, Ralf Netterlid, Catarina Divjak, Främre raden från vänster; Riad Lindholm, Dennis Zirath, Lisa Miksell När Add Health Media förstärker…