Nyheter

Vi presenterar stolt våra nya medarbetare!

2017/02/27

Sedan en tid tillbaka har vi förstärkt säljteamet med två nya och duktiga medarbetare med egna, starka, profiler i ryggen. Vi säger välkomna till Chatarina Bergman och Rikard Ekberg!

Chatarina Bergman kommer närmast från att ha drivit ett eget bokförlag och har arbetat med såväl översättning som publicering samt mediekontakter. Innan dess har Chatarina lång erfarenhet som framgångsrik KAM inom en rad olika medier och mediebolag. Chatarina har bland annat arbetat på TV4 samt varit med från starten av välkända Connoisseur magazine. Med sin gedigna känsla för att driva företag, mediebranschens växlingar och hur koncept ska gå från ax till limpa är Chatarina en tydlig och effektiv profil med starkt kundfokus i blicken.  Chatarina är IMA-certifierad.

Rikard Ekberg har lång erfarenhet inom läkemedelsbranschen och har arbetat på företag som GSK, Wyeth, Pfizer, Shire och senast Sunovion där han startade upp företagets verksamhet i Norden. Rikard har haft flertalet ledande befattningar inom sälj- och marknadsområdet inom bland annat terapiområden som immunologi, psykiatri och gastroenterologi. Nu går Rikard in som partner i AHM och för med sig ovärderlig kunskap och fingertoppskänsla för mediebranschen med focus på medicin och hälsa. Rikard Ekberg är även ansvarig för att ha tagit fram ett av Add Health Medias allra nyaste koncept, Add Health Academy, utbildningar riktade till vårdpersonal. Precis som Chatarina sätter Rikard kunden i fokus med erfarenhet av att arbeta med komplexa strukturer inom läkemedelsindustrin. Rikard är IMA- och VIMA-certifierad.

För mer information:
Chatarina Bergman
Key Account Manager
[email protected]
Direkt: +46 725 46 52 50

Rikard Ekberg
Add Health Media AB
Partner/Sr KAM
Direkt: +46 709 216 123
[email protected]

Relaterade nyheter

Add Health Media förvärvar Sveriges största förskrivnings-app

Över 25 000 läkare använder appen e-Förskrivning för att förskriva läkemedel. Nu förvärvas Health Amplify AB, bolaget bakom appen, av investmentbolaget Curus. Förvärvet sker via…