DOKTORN

Seniormässan 2018: DOKTORN på plats – återupprepar succén

2018/10/01

För tredje året i rad är DOKTORN en av de stora utställarna på populära Seniormässan, landets största mötesplats för seniorer. Besökarna kommer att kunna ta del av intressanta föreläsningar, prenumerationserbjudanden, intressant information och andra aktiviteter i montern.

Det är jättekul att komma tillbaka till mässan i år igen med tanke på hur populärt det har varit att besöka oss tidigare år. Vi uppskattar verkligen publiken på Seniormässan och är nöjda över att kunna presentera ett spännande och givande seminarieprogram, säger Moa Järefäll, projektledare och marknadskoordinator på Add Health Media som står bakom varumärket DOKTORN.

Föreläsningarna täcker ämnen som vikingasjukan, behovet av antioxidanter och vitaminer, vikten av att upptäcka små förändringar i sin hjärthälsa i tid och hur man kan få ett rörligare liv med Senioryoga.

Precis som tidigare år samarbetar DOKTORN med andra aktörer inom medicin, hälsa och välbefinnande för att skapa en aktiv och intressant monter för besökarna.

I montern kommer vi dela ut vår egna tidning, broschyrer om medicin och hälsa, du får träffa oss i teamet och passa på att vara med och tävla och vinna fina priser. I år har vi även packat med oss ett riktigt bra prenumerationserbjudande då vi ser att allt fler vill få hem tidningen direkt i brevlådan – vilket är fullt möjligt!

I år väljer DOKTORN att satsa ännu mer och kommer att ha en ännu större monteryta än föregående år.

Vi tror på att komma ut och möta våra läsare på plats och mässan har blivit ett naturligt forum för att prata om, och lägga fokus på, hälsa – inifrån och ut. Det var därför självklart att vi skulle ställa oss på mässan även i år och vi uppskattar verkligen det engagemang som Leon Giannardis och gänget på Numera mässor som står bakom Seniormässan har visat oss. Utan dem skulle vi inte ha haft den här fantastiska möjligheten, säger Anders Åker, chefredaktör för DOKTORN.

Mässan pågår i tre dagar på Stockholmsmässan i Älvsjö, söder om Stockholm med start tisdag 2 oktober.  Det finns utställare inom många olika områden som resor, hälsa, skönhet, kultur, boende, ekonomi, teknik, vård, shopping och upplevelser. Besökarna kan prova på och uppleva flera aktiviteter samt lyssna på ett fullmatat scen- och seminarieprogram. Många av besökarna kommer för att hämta inspiration, ny kunskap och få goda råd.

Jag ser fram emot att tillsammans med Moa, resten av vårt fantastiska gäng och våra intressanta samarbetspartners möta vår publik under tre spännande dagar. Vi ses på Seniormässan!

När: 2-4 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö
Öppettider: kl. 09:30-16
Hitta DOKTORNs monter: C06:51

För mer information:

Moa Järefäll, projektledare och marknadskoordinator
[email protected], 0733 64 83 60

Fakta Seniormässan

Arrangeras av Numera Mässor AB. Förra året hade mässan runt 14 000 besökare. Seniormässan arrangeras även i Malmö och Göteborg.

Relaterade nyheter

Praktisk Medicin lanserar kunskapstest inom HIV

HIV-infekterade testas för sent Förvånansvärt många HIV-infekterade i Sverige testas inte i tid. Sen diagnos innebär större lidande för individen, ökad risk för att infektionen…