Add Health Media

Nygammal chefredaktör för DOKTORN.com

2020/06/18

DOKTORN.com som är en av Sveriges största sajter inom hälsa och medicin har fått en ny chefredaktör, Pernilla Bloom, som efterträder Anders Åker. Hon har tidigare arbetat inom medicinteknik och läkemedelsbranschen. Pernilla var chefredaktör för tidningen DOKTORN under många år och därefter chefredaktör för sajten Praktisk Medicin, som vänder sig till vårdpersonal.

– Det känns extra kul att ta över ansvaret för Doktorn.com nu när vi precis har gjort en rejäl uppfräschning både till utseende och användarvänlighet, säger Pernilla Bloom. Detta gör DOKTORN.com till det självklara valet när man ska läsa om hälsa och medicin. Här vill jag passa på att tacka vårt digitala team och Schibsted som har gjort ett fantastiskt jobb. Under våren har doktorn.com slagit rekord med 2,3 miljoner besök på en månad, vilket är stort.

DOKTORN.com har alltid haft en hög trovärdighet hos läsarna och det är en naturlig kanal för den som är intresserad av att hitta kunskap om olika sjukdomar, likväl som att lära sig mer om hälsa och välbefinnande. Det finns även lokala sajter i Danmark, Norge och Finland.

– Jag och vårt expertteam av läkare kommer se till att fortsätta hålla en hög kvalitet på innehållet på DOKTORN.com. Vi är övertygade om att intresset för medicin och hälsa är här för att stanna. Jag vill också tacka min företrädare, Anders Åker, som har gjort ett lysande jobb.

För mer information:

Pernilla Bloom, chefredaktör DOKTORN
[email protected], 073-364 84 97

Relaterade nyheter

Add Health Media investerar i förebyggande vård

Region Stockholm satsar 30 miljoner på förebyggande vård. Region Stockholm har fattat ett unikt beslut om en ny, långsiktig friskvårdssatsning för att förebygga kroniska folkhälsosjukdomar som…