Digitala byrån

Ny företagssajt åt Perimed

2019/01/22

Perimed är ett svenskt medicintekniskt företag med huvudkontor i Stockholm och en global närvaro med dotterbolag i USA, Kina, Frankrike, Tyskland och Italien.

Perimed utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för diagnostisering och behandling av mikrovaskulära sjukdomar. Perimeds produkter används mycket inom forskningen samt även inom sjukvården för diagnostisering och behandling av patienter. Maskinerna används bland annat för att mäta blodcirkulationen i skadade kroppsdelar hos patienter med diabetes eller brännskador.

Perimed ville ha en ny modern hemsida som var fullt responsiv, som förmedlade trovärdighet och som var anpassad för målgrupperna forskare och sjukvårdspersonal. Perimed har samtidigt behov av att ha mycket omfattande information på sin sajt för att möta behovet från såväl sjukvårdspersonal som forskare. Detta ställde krav på sajtens struktur och navigation så att sajten, trots mängden innehåll, fortfarande skulle vara användarvänlig.

Det var också viktigt för Perimed att sajten skulle vara enkel att uppdatera och att företagets marknadsavdelning skulle kunna ändra texter, bilder och andra delar vid behov. Vi valde därför att utveckla sajten i WordPress, ett CMS som är användarvänligt och lätt att hantera för en webmaster. Vi sköter även hosting åt Perimed och kommer att ansvara för löpande förvaltning.

I ett första steg har en engelsk sajt lanserats och under våren kommer vi att ta fram lokala sajter för bland annat Kina och Frankrike.

Se gärna det fina resultatet här: https://www.perimed-instruments.com

Relaterade nyheter

Nya Skattenätet - responsiv webbdesign åt EY

Responsiv webbdesign är idag en av grundpelarna för att ge besökaren en positiv upplevelse på en sajt oavsett om de surfar på mobilen, plattan eller…