Add Health Media

God fortsättning – nytt år och nya möjligheter!

2020/01/13

Första hela arbetsveckan efter årsskiftet är avklarad och vi ser med glädje fram emot ett nytt spännande år tillsammans med medarbetare, annonsörer, kunder, leverantörer och samarbetspartners. Hur kan vi hjälpa just dig 2020?

För vi har resurser, oavsett om det gäller större kampanjer ihop med mediejätten Schibsted som är delägare i bolaget, investeringar i kanske just ert spännande e-hälsobolag eller effektiva mediekampanjer som når patient och vårdpersonal på rätt plats, vid rätt tillfälle.

I fokus 2020 kommer det digitala att stå, där ser vi en enorm tillväxt och utveckling samt potential. Digitalt idag handlar om så många fler plattformar än webben, där ingår även vår stora satsning på så kallad out of home i väntrummen, väntrums-TV. Parallellt driver vi även fortsättningsvis våra fysiska produkter som tidningen DOKTORN och eventen ut mot vård- och apotekspersonal.

Med flera intressanta och givande samarbeten som står för dörren kommer du att se mer av Add Health Media och våra stora varumärken DOKTORN och Praktisk Medicin under året som kommer och vi bjuder in dig till att vara delaktig i vår resa. Tveka inte att kontakta oss oavsett om det gäller annonsering, samarbeten, väntrums-tjänster i ditt väntrum eller bara om du har några frågor eller funderingar.

Vi ses under 2020!

Add Health Media

[email protected]

Relaterade nyheter

20 år i kunskapens tjänst - möt grundaren Johan Bloom

Med en dator på avbetalning, där kartongen datorn levererades i fick fungera som skrivbord, tog företaget Erlandsson & Bloom sina första staplande steg mot vad…