Okategoriserade

Expressen TV och Di TV växer – nu i väntrummet i samarbete med Add Health Media

2018/04/20

NU FINNS EXPRESSEN TV OCH DI TV HOS 450 VÅRDMOTTAGNINGAR 

Expressen TV och Di TV sänds nu i väntrum hos 450 vård- och tandvårdsmottagningar genom ett nytt samarbete med Add Health Media.

– I en allt mer komplicerad värld, där Expressen just nu rapporterar inifrån både krigets Syrien och krigets Jemen, så blir det allt viktigare att hålla sig uppdaterad. Expressen TV och Di TV kan tack vare så kallad outofhome-distribution ses av allt fler, och med Add Health Media når vi en än större publik, säger Thomas Mattsson, chefredaktör för Expressen.

Add Health Media har tidigare jobbat med TT Nyhetsbyrån och EFN som innehållsleverantörer.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Add Health Media. För Di och Di TV innebär det både en möjlighet att fördjupa vår relation med befintliga läsare, genom att kunna erbjuda Di:s journalistik även i rörlig bild, och att nå ut till nya målgrupper. För Di TV, som är Sveriges enda riktiga ekonomi-tv-kanal, är räckvidd ett strategiskt mål och vi ser fram mot få komplettera Expressen TV:s nyheter med snabba, uppdaterade ekonominyheter om börs, affärer och privatekonomi till en ännu större publik, säger Lotta Edling, chefredaktör för Dagens industri.

Expressen TV och Di TV expanderar sin distribution kraftigt och har på senare tid aviserat flera nya partnerskap som gjort tv-innehållet tillgängligt på bussar, tåg, på arenor och andra platser.

Med steget in i väntrum runt om i Sverige når Expressens och Di:s tv-journalistik ännu fler tittare.

– Med aktörer som Expressen TV och Di TV förstärker vi ytterliga vårt erbjudande gentemot landets mottagningar samtidigt som vi fortsätter att leverera högkvalitativt innehåll till patienterna i väntrummen så vi är extra glada att vi nu kan gå ut med detta, säger Brodde Wetter, vd för Add Health Media.

FÖR MER INFORMATION: 

Thomas Mattsson, chefredaktör Expressen
[email protected]

Lotta Edling, chefredaktör Dagens industri
[email protected]

Brodde Wetter, vd Add Health Media
[email protected]

MER LÄSNING:

https://www.expressen.se/om-expressen/expressen-tv-och-di-tv-vaxer-nu-i-vantrummet/

https://www.di.se/nyheter/di-tv-i-vantrummet-pa-450-mottagningar/

Relaterade nyheter

Över 1 miljon besökare på DOKTORN.com

Under januari i år nådde en av landets i särklass största medicin- och hälsosajter över 1 miljon unika besökare och närmare 2 miljoner sidvisningar. De…

Vill du få nyheter om framtidens hälsa och vård?

Få kostnadsfritt nyhetsbrev kring digital hälsa såsom trender, forskning och investeringar.