DOKTORN

Nytt nummer av DOKTORN ute nu – möt Måns Möller!

2019/09/30

Senaste numret av DOKTORN har nu nått väntrum och prenumeranter runtom i landet. Man får lära sig mer om hur man undviker höstens förkylningar, varför tarmarna också måste hållas friska, hur man stressar ner och vad är egentligen ADHD? Dessutom ett intressant möte med komikern och föreläsaren Måns Möller!

Varje nummer innehåller alltid senaste nytt inom medicin och hälsa, barnens hälsa, djurens hälsa, ny teknik, vårdnytt och såklart populära Fråga doktorn. Docent Thomas Kjellström gör en djupdykning i nåra av de vinnare som mottagit Nobelpriset i medicin och fysiologi och hälsoredaktör Pernilla Bloom ger tips på hur vi kan hålla oss igång.

DOKTORN finns ute i väntrummet och tillsammans med väntrums-TV skapar dessa väntrumstjänster en mer givande väntan där man samtidigt som man väntar på sin tur även kan lära sig mer om medicin och hälsa men också få viktig information från både redaktionen och mottagningen själv. På nätet hittar du mycket av det du läser i tidningen och ser på väntrums-TV på www.doktorn.com

– Som alltid är jag så stolt över att Tidningen DOKTORN är ett så starkt media, att våra läsare uppskattar tidningen så pass mycket och över det jobb som jag och mina medarbetare gör med att få ihop ett välkomponerat nummer varje gång. Vi hoppas läsaren tycker samma sak och att fler mottagningar runtom i landet får möjlighet att dela ut tidningen. För många av våra prenumeranter är det viktigaste att få tidningen hem i brevlådan, så det har vi såklart sett till att du som prenumerant får, tillsammans med fina prenumerationsgåvor, säger Anders Åker, chefredaktör DOKTORN.

Det senaste numret av DOKTORN ligger ute från september till december.

Mer information

Är du mottagning och intresserad av att ha DOKTORN i ditt väntrum? Hör av dig till Ralf Netterlid ([email protected]) som gärna berättar mer om våra smarta väntrumstjänster.

För annonsörer som är intresserade av att synas i rätt sammanhang för rätt målgrupp går det bra att mejla oss på [email protected] Vi ser alltid till att annonsörer hos oss passar de unika miljöer där våra medier återfinns.

Vill du skriva till redaktionen med ris och ros, nyhetstips eller har annan feedback, tveka inte att höra av dig till [email protected]

Relaterade nyheter

Framgång för DOKTORNs stora IBS-test – 60 000 undersökta

Idag på IBS-dagen summerar DOKTORN den stora nationella IBS-kampanj som gick under december månad föregående år. Statistik från kampanjen visar bland annat att många går…

DOKTORN

2020/01/16