Digitala byrån

Ny patientsajt för Allergan och Belkyra

2018/11/14

Allergan är ett globalt läkemedelsföretag med verksamhet i över 100 länder. Allergan utvecklar, producerar och säljer läkemedel och andra produkter inom bland annat ögonvård, urologi, centrala nervsystemet och medicinsk estetik. Allra mest känt är kanske Allergan för sitt läkemedel Botox.

Vi är glada att arbeta tillsammans med Allergan för att erbjuda patienter tydlig och bra patientkommunikation inom området för medicinsk estetik. Patienter har rätt att få kvalitetssäkrad och korrekt information inför, under och efter sin behandling. 

Tillsammans med Allergan har vi haft förmånen att lansera en ny patientsajt för läkemedlet Belkyra, ett  receptbelagt läkemedel som används för att behandla och reducera dubbelhaka.

Vi har gjort design, front end-och back end-utveckling samt skrivit copy och fått sajten LIF-godkänd. Resultatet blev en modern sajt med tydlig information och ren design och där fokus har varit på användarvänlighet och tydlighet. Sajten är fullt responsiv.

Belkyrapatient.se hittar patienten bland annat en bläddervänlig e-bookversion av patientbroschyren, frågor och svar samt tydligt och illustrativ information om behandlingen med Belkyra. 

En patientsajt hjälper patienten att ta till sig information om läkemedlet och bidrar till ökad patientsäkerhet – belkyrapatient.se är ett tydligt exempel på detta.

Se det fina resultatet här: Belkyrapatient.se

Relaterade nyheter

Behöver ni hjälp med att synas bättre i Googles sökresultat?

Idag är ju Google ett av de första ställena vi vänder oss till för att leta information och hitta en produkt eller tjänst. Genom att jobba…