Digitala byrån

Ny livechatt-funktion åt EY

2018/05/16

EY är ett världsledande globalt företag inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. Vi har haft förmånen att samarbeta med EY i många år nu och jobbar med ett flertal av företagets olika sajter i Norden såsom Drivkraft.se och Skattenätet.se. Förra året utvecklade vi Access.ey.se, en sajt för att marknadsföra tjänsten EY Access – en digital redovisningstjänst som samlar bokföring, fakturor och kvitton på ett och samma ställe.

Som ett steg i vår löpande förvaltning och vidareutveckling av EY Access har vi nu även lanserat en livechatt-funktion. Målet är att underlätta för kunden att ta kontakt och att förbättra kundupplevelsen genom att stärka kundservicen med en ny snabb kommunikationskanal, och samtidigt öka konverteringen till ännu högre nivåer.

En livechatt är en kommunikationsfunktion som man kan lägga till på en sajt. Funktionen ger besökare på sajten möjlighet att kommunicera direkt med företaget, oavsett om de har frågor, behöver hjälp att navigera på hemsidan eller vill anmäla intresse. Företaget får direktkontakt med befintliga eller potentiella kunder.

Med en livechatt kan företaget besvara frågorna direkt, i realtid. Besökarna får oftast svar omedelbart – alltså betydligt snabbare än via traditionella kommunikationskanaler som e-post eller kontaktformulär, där det kan ta timmar eller dagar att få svar.

För just EY Access har vi valt att använda en livechatt-funktion från Intercom. Teamet på EY som svarar i livechatten har möjlighet att logga in och ur så att olika personer kan sköta chatten och för att anpassa det till arbetstider och övrig arbetsbelastning. När chatten inte är bemannad har EY valt att ha funktionen dold. En annan möjlighet är att fortfarande ha chatten öppen men låta frågorna gå till en inbox och kunden får då ett meddelande från en AI-assistent om att lämna emailadress eller telefonnummer för svar så snart som möjligt.

Rätt skött har en livechatt potential att öka kundnöjdheten och försäljningen. Vem vill inte ha nöjda kunder och ökad försäljning?

Besök gärna sajten och se funktionen för livechatt: access.ey.se

 

Relaterade nyheter

Add Health Medias digitala jätte DOKTORN får ny kostym

I dagarna lanserades en helt ny kostym för landets ledande privata medicin- och hälsoplattform DOKTORN. Såväl utsida som insida har fått en ordentlig genomgång och…