Add Health Media

Add Health Medias stora succé på Seniormässan Stockholm 2019!

2019/10/04

Med fullsatta föreläsningar, extremt god synlighet, en stark målgrupp och kommentarer som ”det här är världens bästa tidning” går det att konstatera att Add Health Media och DOKTORN även i år gjorde stor succé på Seniormässan i Älvsjö, Stockholm.

 

Tre fullspäckade dagar med föreläsningar om cancerbehandling och illamående vid cancer, patentlagstiftningen och egenremisser samt tarmbakterier tillsammans med våra samarbetspartners på mässan, SOBI, Remisshjälpen och Symbio Me.

Först ut på föreläsningsscenen, Björn Petersson, internationell produktchef på SOBI som pratade om vad som händer i kropppen när man får cancer.

Under onsdagen föreläste Alexander Knezevic, sjuksköterska och VD på RemissHjälpen om hur man får specialistvård när man behöver det.

Sist men inte minst föreläste Viljam Edström, VD och grundade av Symbio Me om vännerna i tarmen.

Föreläsningarna var välbesökta och besökarna engagerade och hade många frågor efteråt till föreläsarna som ska ha ett stort tack för väl genomförda föreläsningar som fångade publiken.

Seniormässan Stockholmsmässan 2019 - Kön till Remisshjälpens blodtrycksmätning ringlar lång. Remisshjälpens duktiga sjuksköterskor tog blodtrycket på besökarna, något som uppskattades starkt och bidrog till att kön ringlade lång.

Köerna ringlade sig långa till Remisshjälpens sjuksköterskor som kostnadsfritt tog blodtrycket på besökarna samtidigt som FindOut Diagnostics sålde såväl deras nylanserade alkoholtest som celiakitest med god framgång.

Det var även ett uppskattat inslag när FindOut Diagnostics precis i anslutning till baren hade möjlighet att presentera den senaste produkten i produktportföljen, Promilless. Ett smart och kvickt sätt att testa om man är redo att köra bil och som inom kort kommer att lanseras stort. På mässan var nyfikenheten stor och försäljningen lyckad.

Seniormässan 2019 Stockholmsmässan - FindOut Diagnostics kommande produkt Promilless rönte stor nyfikenhet FindOut Diagnostics kommande produkt Promilless rönte stor nyfikenhet hos besökarna på Seniormässan.

Seniormässan är Add Health Medias möjlighet att möta läsare på plats och tillsammans med strategiska samarbetspartners öka kunskapen inom viktiga och relevanta områden.

Seniormässan Stockholmsmässan 2019 - Alltid lika populära DOKTORN Senaste numret av tidningen, möjlighet att vinna i tävling och en tygkasse samt en god portion viktig kunskap bjöds det på i montern

Den årliga mässan går av stapeln på Stockholmsmässan och lockar varje år tusentals besökare. Mässan finns även i storstadsregioner som Göteborg och Malmö och firar i år 25 år.
Add Health Media har de senaste fem åren jobbat nära mässan för att bredda området till att även i större utsträckning omfatta medicin och hälsa.

Seniormässan Stockholmsmässan 2019 - Tack för i år! Tack för i år alla besökare och samarbetspartners, vi ses nästa år!

Med 4 000 utdelade tidningar, tre fullsatta föreläsningar, kö till montern och idel glada besökare är Add Health Media mycket nöjda med årets upplaga av Seniormässan och tackar Numera Mässor som ansvarar för mässan för ett gott samarbete även i år. Vi vill även passa på att tacka våra samarbetspartners SOBI, Remisshjälpen, Symbio Me och FindOut Diagnostics.

Relaterade nyheter

FindOut tar in VNTRS Consulting tech-partner och delägare

Ett strategiskt och långsiktigt samarbete knyts mellan Add Health Media-delägda FindOut och VNTRS Consulting för vidare mjukvaruutveckling av FindOuts app. I januari 2020 röstade FindOuts…