Add Health Media

Add Health Media fördubblar säljteamet och stärker upp organisationen

2019/11/15

Bakre raden från vänster; Pontus Ström, Ralf Netterlid, Catarina Divjak, Främre raden från vänster; Riad Lindholm, Dennis Zirath, Lisa Miksell

När Add Health Media förstärker säljorganisationen tar man in stjärnor från bland annat läkemedelsindustrin och mediebranschen, däribland Orifarm och Bonnier Healthcare. Samtidigt kompletterar man organisationen med såväl fältsäljare som marknadskoordinator.

Tidigare i år förvärvade Add Health Media en digital byrå och nu växer personalstyrkan ytterligare.

– Från och med november är vår säljorganisation komplett då hela fem nya medarbetare har tillkommit på kort tid. Bredden på kompetensen är idealisk för de produkter och styrkor Add Health Media har, säger Fredrik Sjövall, försäljningschef.

Lisa Miksell har 15 år i läkemedelsbranschen och kommer närmast från läkemedelsbolaget Orifarm där hon var marknadschef. Hon menar att det ska bli spännande med en ny bransch, nya spännande produkter och nya kunder.

– Jag ser att min erfarenhet från läkemedelsindustrin kan komma väl till pass i min nya roll på Add Health Media, säger Lisa Miksell.

Tillsammans med Rikard Ekberg kommer Lisa Miksell och även Dennis Zirath utgöra key account manager-teamet på Add Health Media.

– Läkemedelsindustrin är en spännande bransch som jag lärt känna via Bonnier Healthcare där jag arbetade som KAM och sammanlagt har jag över tjugo år i mediabranschen bakom mig, säger Dennis Zirath.

För att ytterligare stärka upp tar man även in två account managers, båda med en bred bakgrund inom media. Catarina Divjak har arbetat på byråsidan med SEO och konverteringsstrategier och Riad Lindholm har arbetat tio år inom försäljning, bland annat på Metro som Senior Account Manager och Team Leader New Business.

– Det ska bli spännande att få lära känna nya intressanta personer och sätta mig in i deras företag, vara en del av deras marknadsföring och skapa nya affärsmöjligheter säger Catarina Divjak.

Catarina Divjak får medhåll av Riad Lindholm.

– Jag ser fram emot den nya tjänsten och att bli så pass duktig på produkterna och tjänsterna att jag snabbt och smidigt kan sätta ihop kreativa lösningar. Min bakgrund ger mig rätt förutsättningar att bearbeta både befintliga samt nya kunder, konstaterar Riad Lindholm.

Add Health Media får även en dedikerad fältsäljare i Ralf Netterlid som kommer att bli ansiktet utåt för landets vård- och tandvårdsmottagningar där man får möjlighet att ta del av bland annat väntrums-tv.

– Som fältsäljare ser jag både utmaningar men framförallt möjligheter inför framtiden, inte minst inom digitala området. Jag har lång erfarenhet som fältsäljare och det ger mig möjligheter att arbeta i hela landet och träffa massa positiva människor, säger Ralf Netterlid.

Inhouse förstärks genom Pontus Ström som får rollen som junior koordinator och arbetar med produktion och redaktion. Med en kandidatexamen inom kommunikation och PR från Karlstad Universitet med fokus på kommunikation i sociala kanaler, projektledning och event är rollen som klippt och skuren.

– Det ska bli roligt att få jobba i en miljö där jag har massor att lära och där jag får tillämpa mina teoretiska kunskaper, säger Pontus Ström glatt.

För Add Health Media innebär det här att man går in i en ny, expansiv fas med siktet inställt på inget mindre än ytterligare framgångar.

– Företaget fyller tjugo år och vi blir tjugo anställda, det ligger på något sätt i rätt tid. Vi kommer att satsa kraftigt på våra digitala tjänster och alla anställda, såväl befintliga som nya, blir nyckelspelare i den utvecklingen. Jag har stora förhoppningar på den nya organisationen, säger Brodde Wetter, VD för Add Health Media.

Om Add Health Media

Add Health Media är ett av Nordens största mediehus inom hälsa och medicin och driver DOKTORN för allmänhet och patient där tidning och väntrums-TV ingår samt en av Nordens mest besökta hemsidor www.doktorn.com. Add Health Media driver även Praktisk Medicin, www.praktisktmedicin.se, ett beslutsstöd för vårdpersonal, och investerar i nya start-ups inom e-hälsa, såsom Doctrin, Mindler, Colivia (tidigare Nurse & Doc), Geras Solutions, Medicheck, Remisshjälpen, FindOut Diagnostic, ScientificMed, Picture My Life och Healthmakers. Läs mer på www.addhealthmedia.com

För mer information:

Brodde Wetter, VD

[email protected], +46 707 99 78 72

Fredrik Sjövall, försäljningschef
[email protected], +46 708 16 61 91

Anders Åker, pressansvarig Add Health Media
[email protected], +46 703 64 84 22

Relaterade nyheter

Stramas utbildning kring antibiotika ger resultat

En enkätundersökning med 384 läkare via PraktiskMedicin.se tyder på att utbildning med Strama leder till att fler läkare resonerar rätt kring användning av CRP vid…